subota, 6. prosinca 2014.

Petogodišnjem dječaku iščupali srce

U mjestu pod imenom Alva koji se nalazi u centralnom dijelu Škotske, desio se stravičan događaj kada je pronađeno tijelo mrtvog dječaka (5) kome je iščupano srce. Sumnja se da je nesrećni mališan bio dio ritualnog ubistva i običaja koji prate ovakav monstruozni čin.


Dječakova majka je porijeklom iz Bocvane i ispitivana je u toku policijske istrage. Ona je pored sina koji je nastradao na ovaj brutalan način, imala i ćerku, koja je dobro i na bezbjednom, kako tvrde lokalne vlasti.

Jedan od istražitelja koji je bio na mjestu zločina, izjavio je da se radi o “bolesnoj i nasilnoj smrti”. Bolničari su ga proglasili mrtvim na samom mjestu ubistva, bez ikakve šanse i vremena da mu pomognu. Dok su ulice bile blokirane zbog ovog strašnog incidenta, forenzičari su ispitivali oblast ispred stana i travnjak.

Majka je trenutno u pritvoru, ali se još uvek postavlja pitanje ko su krivci i motivi za ovakav zločin. Nesreća se dogodila u vrlo mirnom kraju, u kući ove porodice, tako da lokalni zvaničnici upozoravaju ljude da ne strahuju i da ne postoji rizik po njihovu bezbednost.

''Doselila se ovde skoro, možda prošle godine. Uvijek je bila tiha, ne znam ništa o njoj, osim da je živjela sa dvoje dece. Ne znam da li je imala partnera, viđala sam je samo kad je išla do škole i nazad. Zavjese su joj uvijek bile navučene'', rekla je Viktorija Tomson.

Nema komentara:

Objavi komentar